KNOW ME AS SIMPLE AS ABC
Assalamualaikum. Hello everyone! I'am Hawa. I Love photography ofcourse. Crushing on IMIWA :*




Vintage Photography
Tuesday, 27 May 2014 • 06:21 • 0 Comment(s)


Hai assalamualaikum.I had a lot of story todayy :) Act baru balik camping dari Melaka kat Kem Lambaian Danau, Jasin Melaka. I feel like at PLKN or an army. It so cadbury. Tired. Most of all it make my body hurt damn much. Cuba bayangkan, first day kat sana dah kena buat self confidence. Nak kena berenang bagai bagai semua. Yang reti je nasib baik pakai safety jacket. Malamnya buat ice breaking bersama Pak Let. Okay itu normallah. Bagi grouping semua. Then pukul 12 night walk. Memang seram je bila pikir balik time tuhh and luckily time tuhh hujan. Fuhhh lega katangko. Second day kat sana, pagi pagi dah kena buat zapin ayam and horrible gila exercise zapin ayam tuhh, macam nak tertanggal segala urat ni hahh. Okay exercise Pak Let memang terror. Then kena buat rakit pastu naik rakit tuhh masuk tasik. Okayy it quite fun, dok menjerit macam beruang kutub ehh? Haha and yang menyedihkan aku and group kena lelong sebab kalah rakit. Gila takmalu macam zaman pramlee pulak. 2 darham, 3 darham. Hahahhh kelakar bak hang. Then tengahari tuhh kena denda sebab ada kes curi, Pak Let geram gilaa sampai kitaorang tak boleh makan sampai jumpa handphone Abang Udin. At yang malangnya kitaorang kena redah hutan belukar tuhh dengan perut kosong. 10 kilometer beb. Kena rendam dalam paya, kena main lumpur. Pehhh pehh gila tak geli. Hmm tamh paling best gilaa kesian kaki abang Bin sebab kena pijak dengan budak budak perempuan group aku. Aku firstly taknak pijak yelahh kang takpasal pasal patah tulang dah lah abang tuhh kecikteon jehh. Hahahah. Then balik dari sana baru boleh makan, itupun lepas abang along dgn abang udin merayu rayu kat paklet sebab kesian kat kitaorang kelaparan. Themm yang malangnyaa, bila masuk je nasi dalam perut aku terus kena gastrik sebab makan lambat. Sakit woiii melalak kot aku. Dah macam udang kena bakar dah. Then malamnyaaa ada night walk, disebabkan terlalu mengantuk aku dah takda rasa takut dah. Well night walk tuhh ajar aku macammana nak kuatkan diri bila berhadapan dengan makhluk haluss. Well well well ceritanya panjang lagi tapi malas pulak nak cerita. Well kat sana buatkan badan aku kurus sedikit tapi segala urat saraf tulang temualang semua sakit macam nak patah riuk dahh And the lesson that i taught is aku dapat belajar erti setiakawan kat sana. Aku dengan shidah 3 hari 2 malam kat sana cukup bergantung antara satu sama lain and it make me love her damn muchhh :* Okaylahh kita berhenti sini je. Byee :*


SINCERELY,
سيتي هاوا


0 Comments posted :

Post a Comment


This Is Me



Follow | Dashboard
Hakmilik Allah and Parents.Bakal Akauntan. Pulangkan hati aku kalau takmampu jaga. Insyaallah hati aku cukup sado untuk bercrush. IMIWA :') LuaskanKuasamu, JDT #HatiSADO ♥
Lets Talk!


Don't use harsh word!
Put your blog url, not email!
No anonym or advertisement allowed here!

YOUR CBOX CODE
Recommended : cbox.ws

Older Posts